Přeskočit na obsah
Konec menu

Doprovodný „warm-up“ program – Jdeme do Roboty (kreativní centrum UTB)

V 16 hodin odcházíme společně z dějiště konference na procházku zlínským parkem a navazujícím továrním areálem. Sraz zájemců o tento program je u infopointu. Na konci asi 1 km dlouhé procházky vás čeká 44+ schodů do nejvyššího patra budovy 44 v továrním areálu. Provázet vás bude dvojice studentek Fakulty multimediálních komunikací. Předpokládaný návrat je asi v 19 hodin a navazuje hned neformální večírek v baru Sklep.

Užijete si prohlídku technologické dílny, ve které se kreativitě meze nekladou. ROBOTA je totiž kreativní digitální dílna vytvořená a provozovaná Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně!

Jsme zde proto, abychom podporovali a rozvíjeli vaši kreativitu a umělecký potenciál. Naše úsilí směřuje k vytvoření prostoru, kde se setkává vzdělání, tvorba a inspirace. Přinášíme inovativní vzdělávací programy, workshopy a tvůrčí akce pro širokou veřejnost, studenty, absolventy i podniky.

Otevřená kreativní dílna je spolufinancovaná Zlínským krajem.

Vystupující

Eva Šviráková

Eva Šviráková

UTB / pedagog

Eva Šviráková je docentkou na Fakultě multimediálních komunikací UTB ve Zlíně. Stála u zrodu Komunikační agentury (KOMAG), unikátního předmětu, ve kterém studenti sami realizují projekty. Slyšeli jste už někdy, že dosáhnout milník, to je jako umístit míček do golfové jamky? A že hranice projektu končí tam, kde začíná rough? Tak to jste nebyli na jejích seminářích projektového managementu. Seminář Trefit golfovou jamku pokračuje testováním studentů formou únikové hry (sm)art ART Project Game.

Můžete také spolupracovat s naší fakultou. Link na spolupráci je zde.