Přeskočit na obsah
Konec menu

Business ethics: Navigace v morálním labyrintu – Běh 1 (workshop)

Pod názvy Etický kodex, Code of Conduct či Ethics & Compliance školení se nachází sada pravidel, kterými se firmy snaží zajistit odpovědné chování svých zaměstnanců.
Co chápeme pod pojmem business ethics? Jaký je smysl těchto pravidel a jaké mohou být náklady jejich nedodržování? S účastníky workshopu společně probereme konkrétní příklady dobré i špatné praxe. Pozornost budeme věnovat i kodexům vztahujícím se speciálně na práci projektových manažerů.

Tento workshop je již plně obsazený, nelze se na něj přihlásit.

Vystupující

Lucie Pošmurná

Lucie Pošmurná

Konzultantka ve společnosti Accenture

Lucie odstartovala svou kariéru v IT odvětví a nyní pracuje jako konzultantka v nadnárodní společnosti Accenture. Postupně působila v oblastech Financial Services, Automotive a Life Sciences, kde se podílela na nasazování nového CRM řešení, implementaci vylepšených dealerských webů nebo harmonizaci procesů v rámci post-merger integrací. Aktuálně se věnuje primárně projektovému řízení pro klienty ve střední Evropě.
V minulém roce úspěšně absolvovala obor Aplikovaná etika na Univerzitě Karlově a rozhodla se svou dosavadní praxi obohatit o tuto perspektivu. Nyní se zaměřuje na zvyšování povědomí o tématu business ethics a podnícení zájmu o tuto problematiku.