Přeskočit na obsah
Konec menu

Vyhlášení soutěže udržitelné projekty

Projekty mají klíčovou roli ve tvarování udržitelné budoucnosti, a to díky svému potenciálu pozitivně ovlivňovat společnost a životní prostředí. Proto je stěžejní, aby projektové řízení zahrnovalo principy udržitelnosti, od zodpovědného využívání materiálů po minimalizaci dopadu na životní prostředí, zapojení komunit, vedení dialogu a být odpovědní.

Soutěž „Udržitelné projekty 2023/2024“ od PMI Czech Republic zdůrazňuje význam těchto principů a vyzývá projektové manažery, studenty i inspirativní jednotlivce, aby představili projekty s dlouhodobým přínosem. Soutěž nabízí platformu pro sdílení inovativních řešení, která mohou sloužit jako inspirace pro ostatní, a to včetně ocenění za nejlepší projekty.

Podrobnosti o soutěži a jak se přihlásit najdete na webu PMI Czech Republic.

Soutěž připravuje a realizuje tým ve složení:

  • Natálie Mynářová je studentkou, která se věnuje studiu Projektového řízení na Provozně ekonomické fakultě na České zemědělské univerzitě v Praze. V české komoře PMI má na starosti soutěž udržitelné projekty ve studentské kategorii.
  • Gabriela Dostálová, viceprezident pro rozvoj české komory PMI. Poskytuje supervizi projektu.
  • Daniel Benedikt vede oblast udržitelnosti české komory PMI, a to Climate fresk a SPM. Zároveň je projektovým manažerem v zemědělství.
  • Anna Nosova, v současné době je studentkou magisterského studia oboru Projektové řízení na Provozně ekonomické fakultě na České zemědělské univerzitě v Praze. V české komoře PMI má na starosti tvorbu grafických podkladů.
  • Michaela Kleslová je projektová manažerka s vášní pro technologie a cestování. Vystudovala magisterský obor projektové řízení. V PMI.cz má na starosti web.
  • Svetlana Štangová, website project manager. V České komoře PMI má na starosti finále studentské kategorie.

Účastníci soutěže jsou zkušení projektoví manažeři, studenti nebo nadšenci do udržitelnosti. Projekty pochází z různorodých společností. V soutěži zanecháváme hlavně prvek motivace a inspirace, který je největší přidanou hodnotou celé soutěže. Což se nám i na základě zpětné vazby od posluchačů potvrzuje.

 

Vystupující

Jaroslava Michálková

Projektová manažerka ve společnosti Doosan Bobcat EMEA, s.r.o.

Jarka miluje projektové řízení, Bobcat a běžky. Jarka začínala jako projektová manažerka v Hospodářské komoře ČR. Pak pracovala jako konzultanka na personálních a procesních auditech pro firmu Business Field Management. Prošla projekty pro Českou spořitelnu, Jablonex Group, Hypo stavební spořitelnu, Vues, VZP a další.

Jarka pracuje 16-tým rokem v mezinárodní společnosti Doosan Bobcat EMEA se sídlem v Dobříši. Začínala na pozici vedoucího oddělení podpory v Engineeringu, pak přešla na pozici projektového manažera pro HR. Nyní je součástí týmu, který řeší projekty za celý region EMEA v rámci HR.

Jarka se také věnuje propagaci předmětu PMI4Life pro střední školy v České republice pod záštitou České komory PMI. Rozvíjí spolupráci na programech i s Italskou PMI komorou a JA achivement.