Přeskočit na obsah
Konec menu

O konferenci PM

Od svého založení v roce 2005 se Konference Projektový Management stala klíčovým setkáním pro projektové manažery, scrum mastery, product ownery a další odborníky i nadšence z různých oblastí.

Během 14 ročníků nabídla konference kvalitní přednášky a praktické workshopy, a také poskytla výjimečné příležitosti pro networking během společenského večera a celodenního Open Space. Za organizací a programem konference stojí Eva Šviráková z FMK UTB a Jan Doležal z PM Consulting, kteří se podíleli na organizaci všech ročníků.

Konference se v minulosti zaměřila na protiklady, jako jsou Rozum vs. Emoce nebo Chaos vs. Řád, čímž vzbudila zájem a podněty k diskusi mezi účastníky.

Po přerušení konání v letech 2020 a 2021 z důvodu globálních událostí se konference v roce 2024 vrací v plné síle. Program zahájí zahřívací workshopy již 21. května, na které naváže hlavní program konaný 22. a 23. května. Třetí ročník OpenSpace, plánovaný na 23. května, slibuje opět skvělé sdílení zkušeností.

Téma 15. ročníku „I AM x AI“ je záměrně volně formulované, aby neomezilo obsah přednášek a workshopů, ale spíše podnítilo inspirativní diskusi v oblasti projektového managementu, agilních metod a vedení týmů.

Cílem je poskytnout účastníkům obsah, který rozšíří jejich profesní obzory a bude přínosný v praxi.

Videosestřihy z minulých ročníků dokonale ilustrují atmosféru konference a naznačují, jaké hodnoty a zkušenosti si z ní účastníci odnášejí.

Sestřih z roku 2019 je zde:

A zde si můžete připomenout i ročník 2018 😉